nuffnang

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

TiDaK tErLaLu mEmEnTiNgKaN kEsEmPuRnAaN

TeTaPi SeLaLu iNgInKaN yG TeRbAiK UtK DiRi sEnDiRi

Tuesday, November 2, 2010

kryolan Supra




akhirnya benda yg d tgg2 da smpai....xcited sgt x sbr2 nak pakai supra sekali pakai mcm anak patung....btl ka?pa2 jala yg pnting it full coverage ok~~ mmg cntk2 ...sbb apa aku berani ckp sbb aku da pena guna...x cuba x tau kan...kena pakai jg btl2 muka tu nmpk halus...tulang pipi tu timbul....muka shining2 gitu mcm patung tp x brmyk...huh i like...ni kali ke2 brg aku order dr azwa kryolan...first kryolan tv stick view my shot be4 kryolan tv stick ...ok utk hrga supra ni  rm118 utk 55ml code 3w...+ postage rm10...total rm128...hehehe...alang2 nak ambl (30ML) RM 88..postage rm 10 ..total 98 ..baik ambl yg bsr beza brpa rggt ja ...sbbnya alang2 ambl size bsr ..cnfrm sgt la aku akan guna bnd ni byk kali..jd pembaziran x kan berlaku...hehehee...lg reason first nak beli coz nak jmp abg kita kat kl tu..nak lawa2 depan dia..nak blik kg raya haji kat kg mr.N nak jmp sedara2 dia sbb tu nak cntk2...harusss...hahahahaa...hr ni da pun pakai pg ofc nak test power...nak bg tgk kwn2 full coverage supra ni..hehehehe...nak hasut la tu nak srh beli jg...lalalalalaaa~~~ beli jan tak beli...



tp kena igt nak beli ni kena tgk code wrna ok~~ jgn main antam ja kang nnt jd topeng x cntk x nmpk natural nmpk sgt kepalsuan tu...hehhee...second kena tgk ngan jenis kulit ...klo kulit bermyk sgt x sesuai pakai supra ni...kena pakai tv stick or ultra foundation..nnt kulit jd mcm tinted keta kilat sgt...erghhh...pa2 pun sblm beli kena tny dlu owner tu mcmn nak pilih code wrn n yg sesuai tuk jenis kulit ...ok~~...;)

1 comment:

  1. I found very useful and interesting posts in this blog which is the great signs for a good blogger.
    Lenovo Laptops

    ReplyDelete